pupuja ja vaahtokarkkeja

pupuja ja vaahtokarkkeja

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Kerta kiellon päälle

  
Tiedän, lupasin jo kertaalleen itselleni, että loppuvuoden pidän taukoa kuvista ja blogista. Mutta en voinut tietää, että Joulupukki tuo Pikkumurulle maailman suloisimmat villasukat. En vain voinut jättää niitä jakamatta kanssanne. Kiitos Katri, ihanaakin ihanammat sukat! Mahtaakohan näitä saada tilaustyönä isompanakin?? ;)

Ja kun kerran vauhtiin pääsin, nappasin pari jouluista kuvaa. Suosikkini on musta olkipukki. Miksei itse keksi mitään hyviä ideoita, vaan aina pitää pihistää muiden ideat?

Nyt siis uusi yritys. Hyvää loppuvuotta ja uuden alkua, ensi vuonna jatketaan.


sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulu tulee



Nyt se sitten tulee, olen valmis tai en. Kaikkea en taaskaan ehtinyt tehdä, mutta sopiva määrä kynttilöitä piilottaa pyyhkimättä jääneet sormenjäljet. 

Oikein mukavaa joulua, ensi vuonna jatketaan.

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Minikuppikakkuja


Mietin pitkään, mitä laittaisin Pikkumurn päiväkotitätien joulupaketteihin. Onneksi ihana resepti löytyi täältä, kiitos Dani. Olivat tosi hyviä ja ihanan näköisiä.

Hyvää Joulua, päiväkodin tädit!


sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulupukin apulainen


Joulu on ihanaa aikaa - lahjoja on mukava antaa ja saada. Vielä kivampaa on, jos lahjansaaja esittää selkeän toiveen. Kaivoin siis vanhan villasukkaohjeen esiin ja neuloin sukat, viimeksi näitä on tehtailtu 10 vuotta sitten. Nyt täytyy vain toivoa ettei lahjansaaja lue tätä päivitystä tai ainakin muistaa esittää yllättynyttä pakettia avatessaan.

lauantai 15. joulukuuta 2012

Citytytön lammasfarmi


Löysin joulumarkkinoilta aivan ihania pikkulampaita. Ne ovat Honkarinteen tilalta Liedosta, käsin tehtyjä ja supersuloisia. Ostin niitä sekä itselleni että lahjaksi, mutta lahjaksi antaminen tuntuu nyt kovin vaikealta. Kaupunkilaistyttö sai lammasfarminsa.


maanantai 10. joulukuuta 2012

Meillä leivotaan


Joulu tulee, leivotaan! Pikkumuru sai jo eilen uunituoreita joulutorttuja ja hattivatteja. Maistuivat! 

Laiskuus ei kun siis mukavuudenhalu iski, ja päätin koristella valmiilla kuorrutteella. Hauskojahan niistä tuli, hattivattilauma on vallannut keittiömme. Ja maistuivat tänäänkin.