pupuja ja vaahtokarkkeja

pupuja ja vaahtokarkkeja

maanantai 13. toukokuuta 2013

Pikkumurun iltapala

 

Meillä syötiin itsetehtyjä hot dogeja iltapalaksi. 

Leivoin kaurasämpylöitä, muotoilin niistä soikioita ja leikkasin viillot molempiin sivuihin korviksi. Silmien ja nenän virkaa toimittavat rusinat, koska unohdin ostaa mustapapuja. Paistoin hyvin kohonneet sämpylät ohjeen mukaan ja annoin hetken jäähtyä.

Täytteeksi salaattia ja grillattuja nakkeja, meillä aikuisilla lisäksi sipulia ja tippa majoneesia. Kyytipojaksi iso lasillinen jääkylmää maitoa. Nam!

Pikkumuru oli innoissaan, hauvan nenu ja silmät syötiin ensimmäiseksi. Oli myöskin kiva napata hauvan suusta nakki ja syödä se itse. Kaikin puolin onnistunut iltapala.

Idean löysin netistä, päivitän linkin jos ja kun löydän sen uudelleen.

Hyvää alkanutta viikkoa ihanaiset!
Halauksin
Minna

Precious was thrilled to have home made hot dogs for supper. They were delicious!

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäiväaurinko




Hyvää Äitienpäivää kaikille äideille. Oma päiväni alkoi suloistakin suloisemmalla onnentoivotuksella ja ihanalla, kirjaimellisesti omin pikku kätösin tehdyllä äitienpäivälahjalla. Aamupalapöytää koristi Pikkumurun omalta pihalta äidille poimittu valkovuokko. Voiko päivä enää alkaa paremmin?

Aurinkoista sunnuntaita, ihanaiset!
Halauksin
Minna

Happy Mother's Day. Mine is just perfect, Precious gave me the perfect gift and a hand-picked wood anemone. Too cute! *hugs*

maanantai 6. toukokuuta 2013

Kuoret laatikkoviinille



Olen pitkään kaivannut kauniita kuoria laatikkoviinille. Juhlien alla hanapakkaus tulee usein hankittua, eikä sitä ole kiva pahvikuorissaan ottaa osaksi kattausta. Nyt meillä ainakin on kesän grillijuhlissa viinit kauniissa kuorissa. Tällä hetkellä sinkkikuoret pitävät sisällään tuorepuristettua ahvenanmaalaista omenamehua.

Laatikko on House Doctorin, ja sen mukana tuli nimikyltit mehulle, puna-, valko- ja roseviinille. Onko roseviiniäkin hanapakkauksissa? Tämäkin ihanuus löytyi jälleen kerran duo-livingistä.

Mukavaa päivää ihanaiset.
Halauksin
Minna

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Sunnuntaikuvia


Aina viikonloput eivät suju toivotulla tavalla, mutta silti niistä voi tulla ihan mukavia. Vaikka jouduin luopumaan kaksista mukavista ja kovasti odotetuista treffeistä, on silti ollut onnistunut viikonloppu.

Sunnuntai lähenee loppuaan, iltapalasämpylät kohoavat ja menevät kohta uuniin, olen katsellut kauniita sisustuskuvia punaviinilasin ääressä ja pian pääsen peiton alle lukemaan Pelastajan loppuhuipennuksen. Ei hullummin.

Tulevaan viikkoon mahtuu paljon töitä ja ikäviäkin juttuja, mutta eiköhän näillä ladatuilla akuilla jaksa. Tuleehan seuraava vapaapäivä jo 3 päivän kuluttua.

Aurinkoista sunnuntain loppua, ihanaiset!
Halauksin 
Minna