pupuja ja vaahtokarkkeja

pupuja ja vaahtokarkkeja

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Valkkaria, kiitos!


Jouduin tänään yllättäen hammaslääkäriin. Lääkärikäynnin jälkeen poikkesin paikalliseen pikku Alkoomme hakemaan valkoviinipullon. Hävetti asioida maanantaiaamuna heti kymmenen jälkeen, mutta sain estettyä selitykset "risottoa vartenhan minä vain..."

Mutta toisaalta, voihan sitä vähän maistaakin patongin kanssa. Olen ansainnut pienen palkinnon oltuani niin reipas. Enkö olekin?

Maanantaita, ihanaiset!

I'm sticking to my story that this white wine is for risotto only... But what the heck - I was at the dentist's today so I deserve a small reward, don't I??

lauantai 27. heinäkuuta 2013

DIY - Macrame Bracelet


Aikani etsin kivaa rannekorua Pikkumurulle, kunnes totesin, että itte täytyy kaikki tehdä. Ja tämä oli kivaa tekemistä. Ohjeita on netti täynnä, mm. täällä. Seuraavaksi korustelen itseäni, idea on enää toteutusta vaille valmis.

Mukavaa viikonloppua ihanaiset!
*halaus*

Was looking for a bracelet for my Precious, but couldn't find any nice ones. So I did them myself. Next something for me!!

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kuistin uudet vaatteet



Kuisti on viimeinkin laatoitettu. Ei sillä mustalla, josta haaveilin, vaan liuskekivellä. Kiveen päädyttiin käytännön syistä, ja upeahan siitä tuli. 

Maltoin tuskin odottaa laastin ja saumauksen kuivumista, mutta päästiinhän sitä vihdoin asiaankin: sisustamaan! Betonipenkki on paikallaan kaverinaan hortensioita ja lyhtyjä. Me likey!!

Ja totutusta poiketen meiltä löytyy huikean pinkki hortensia. Pikkumuru halusi kaupasta pinkin kukan, luulin hänen tarkoittavan jotain pikkiriikkistä. Mutta ei, se oli jättikokoinen pinkki hortensia. Alun järkytyksestä toivuttuani olen jopa alkanut pitää siitä.

Halauksin
Minna

Our front door porch is finally finished. Slate looks gorgeous accompanied by some beautiful flowers. Me likey!! I've even fallen in love with our pink hydrangea.

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Raparperiherkkuja


Hei, me asutaan maalla!

Jutustelin eilen lähes naapurissa asuvan iäkkäämmän pariskunnan kanssa. Ihastelimme heidän puutarhaansa ja kotiin lähdin mukanani iso nippu raparperia ja kutsu tulla poimimaan viinimarjoja ja hakemaan perennoja pihaan. Hymyillen leivoin perheelle raparperipiirakkaa ja keittelin kerroskiisseliä. Raparpereja vielä jäikin, huomenna voi vielä tehdä jotain suussa sulavaa herkkua.

Mukavaa tiistaita ihanaiset!
Halauksin
Minna

I got rhubarb from an elderly couple living close to us. Tasted super delicious!