pupuja ja vaahtokarkkeja

pupuja ja vaahtokarkkeja

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kurkistus kylppäriin, osa 2


Kylppäriin kotiutui meritähti. Se on kaunis ja samalla vähän ällöttävä. Salaa pelkään, että se kastuessaan herää henkiin jonain kauniina päivänä. Tiedän ettei niin voi käydä (eihän??), mutta minkä sille ajatukselle voi. 

Ihanaa sunnuntaita, ihanaiset.
Halauksin 
Minna

Starfish has come to stay in our bathroom. It's very pretty, but at the same time I'm a bit afraid it'll absorb water and become alive again. It's not possible, is it? *smile*

torstai 19. syyskuuta 2013

Torstaitunnelmia

Tältä näyttää minun torstaiaamuni. Kuva pyjaman lahkeista ja villasukista vain puuttuu. Täydellistä, eikö totta? Todellisuus kuitenkin on toinen - oikeasti teen töitä ja kuvasta on rajattu pois läppärin kulma. Poikkesin vain pikaisesti toivottamassa hyvää torstaita kaikille.

Miten sinun päiväsi on alkanut?
 
Halauksin
Minna
 
Pictures can be deceiving. Truth is I'm working hard at home.Have a great Thursday. *hugs*

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Sunnuntaikuva


Sunnuntaikuva toivottaa hyvää sunnuntaita teille, ihanaiset. Katrille ja itselleni toivotan työniloa.

Halauksin
Minna

Have a great Sunday. I'm spending mine working, bummer...

lauantai 14. syyskuuta 2013

Pikkumurun uudet unet



Meillä vaihdettiin pinnis isoon sänkyyn. Se ei välttämättä olisi ollut ajankohtaista ihan vielä, mutta kun kerran ystäväni Heidi kävi hakemassa vanhan sängyn pois ja vielä maksoikin siitä ilosta, niin mikä ettei. Kiitos Heidi! ♥

Sängyn päälle haaveilin by nordin vauvajääkarhutyynystä, mutta ainakin toistaiseksi se jäi. 40 euroa vastaan 2,95 by H&M ja voittaja oli helposti valittu. Ehkä sitten myöhemmin... 

Kivaa viikonloppua, ihanaiset. Nautitaan auringonpaisteesta.
Halauksin
Minna

My Precious got a new bed. She can now dream big! *smile* Have a great weekend!

perjantai 6. syyskuuta 2013

Pikkumurun porrasjakkara

 
Ennen-kuva: Ikea

Etsin Pikkumurulle jakkaraa, jotta kädet saisi pestyä itse. Ikeasta löytyi kiva ja kohtuuhintainen jakkara, mutta kun se oli ihan väärän värinen... Joten pensseli käteen ja väriä päälle. Tadaa, saanko esitellä: Pikkumurun ikioma porrasjakkara. Nyt onnistuu käsien pesu ihan itsekin.

Kivaa perjantaita ja viikonloppua ihanaiset!
Halauksin 
Minna

My latest Ikea-hack: painted Ikea Molger step stool black. Now it's just perfect. Have a great weekend!

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Zucchini and Goat Cheese Quiche


Vielä kerran sarjassamme ihania naapureita. Tämän jälkeen lupaan lopettaa. Ehkä.. Mutta sain herkullisen kesäkurpitsan ja sitä piti tietenkin kokeilla tällaisessa ihanassa vuohenjuustopiiraassa. Ahneen loppu sai tosin uuden määritelmän - likaisen uunin. Täytettä tuli vähän liikaa joten sitä päätyi myös uunin pohjalle. Seuraavalla kauppareissulla täytyy ostaa tehokasta uuninpuhdistajaa. Tosin kaipasi se uuni puhdistusta jo muutenkin.

Kivaa päivää, ihanaiset!
Minna

Delicious quiche, I LOVE goat cheese!

maanantai 2. syyskuuta 2013

Estelle & Thild



Vihdoin sain aikaiseksi ja hain Pikkumurulle shampoon, jota olen jo kauan halunnut kokeilla. Estelle & Thild on kiinnostanut jo pitkään, mutta vasta nyt sain itsestäni riittävästi irti. Itselleni ostin käsirasvan - eikä vähiten siksi, että se on oikean värinen yöpöydälleni. Kerron kokemuksista jonkun aikaa käytettyäni.

Halauksin
Minna

Testing Estelle & Thild, let's hope Precious likes her baby shampoo.

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Tuliaisia terassilta



R A K A S T A N  valkoisia orkideoja. Ainoa ongelma on, että kukittuaan ne eivät kuki enää uudelleen. Ikinä. Kasvavat kyllä ja voivat kohtuullisen hyvin. Mutta kukkia - ei. 

Tänä kesänä vein kaikki kukkani ulos. Olin varma, että ne kuolevat. Mutta kuinkas kävi. Näyttää siltä, että lähes kaikki kiittävät ulkoilusta ja syksy on täynnä upeita valkoisia kukintoja. ♥

Halauksin
Minna

I LOVE white orchids. Mine spent the summer outdoors and it looks like I'm gonna have the most beautiful autumn.