pupuja ja vaahtokarkkeja

pupuja ja vaahtokarkkeja

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Bring it on, Winter!!



Kuisti on nyt valmis talveen, melkein ainakin. Uusin ihastukseni on lamosalali. Pienen DIY-projektin sekin vaati kun vanha ruukku ja karahka piti maalata mustiksi. Mutta tämä oli juuri sitä mitä ulko-oven edusta vielä kaipasi. Joten talvi, nyt on sinun vuorosi.

Mukavaa sunnuntaita, ihanaiset.
Minna

Ok winter, gimme your best shot! My porch is ready, I've got lights and candles, decorations, callunas and my latest love: American wintergreen.

tiistai 22. lokakuuta 2013

Tangle Teezer


Pikkumuru sai ihan oman harjan - pinkin, kuinkas muuten. Ja onhan isojen tyttöjen harjalla ihan toista harjata kuin vauvaharjalla. Äidinkin mielestä melko kätevä, kun pinnit ja lenksut saa säilöttyä samaan paikkaan siististi. Me likey!

Kivaa alkanutta viikkoa, ihanaiset!
Halauksin 
Minna

My Precious has her own Tangle Teezer and she loves it. Bright pink might be a little too much for Mom, but I can live with it since the Magic Flowerpot stores her hair clips and bobbins.


maanantai 7. lokakuuta 2013

Keittiössä vihertää


Sain ystävältäni Jaanalta alkukesästä taimia, jotka viihtyivät kesän terassilla. Näiden paprikoiden kanssa tuli melkein kiire, mutta ainakin kauniin vihreitä niistä tuli. Omin pikku kätösin kasvatetut paprikat. Kokeilen niitä iltapalalla leivän päälle.

Meillä siis keittiössä vihertää.
Ja pssst. Tuo ihana tarjotin on Tine K:n ja ostettu mistä muualtakaan kuin Duo-Livingistä.

Mukavaa alkanutta viikkoa, ihanaiset.
Halauksin 
Minna

Color of the day is green. I'm so proud of myself, my very first peppers.

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Terveisiä maailmalta



Olen usein ihastellut lehdissä ihmisten matkoilta tuomia tuliaisia - voi kun mielläkin. Kunnes havahduin, että onhan niitä meilläkin vaikka kuinka ja paljon. Kodistamme löytyy monta kaunista esinettä johon liittyy rakkaita muistoja matkoilta.

Uusin on Pikkumurulle hankittu kuumailmapallo. Se valaisee terassia, sisälle on kätketty aurinkokennolla toimiva valosarja. Talveksi se täytynee ottaa pois, mutta nyt saa ilahduttaa syysiltojamme.

Mukavaa keskiviikkoa, ihanaiset.
Minna

When traveling abroad, I usually bring home something from local artisans to remind us what great times we had. This time it was a ceramic hot air balloon now casting dreamy light on our terrace.