pupuja ja vaahtokarkkeja

pupuja ja vaahtokarkkeja

lauantai 30. marraskuuta 2013

Terveisiä Helsingistä



Käväisin pikaisesti Helsingissä ja vieläkin pikaisemmin Granitissa. Muutama pikkujuttu tarttui mukaan. Niistä myöhemmin kunhan pääsevät paikalleen.

Mukavaa lauantaita, ihanaiset.
Halauksin 
Minna

Got myself little something from Granit.

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

I ♥ A&F

Lähetti kävi, hurraa!

Olen jo vuosia sitten menettänyt sydämeni A&F vaatteille eikä suhteemme osoita väljehtymisen merkkejä.  Hetken yritin ottaa välimatkaa, mutta olemme taas yhdessä. Oi onnea..

Ihanaa loppuviikkoa, ystäväni.
Halauksin
Minna 

Just opend my A&F package, me so happy! *smile*

tiistai 26. marraskuuta 2013

Antaa sataa vaan!




Lumesta ei ole tietoakaan, vettä ja kuraa sen sijaan. Mutta antaa olla vain, minullapa on uudet Hunterit. Kaupunkikelpoiset. Ihanat.

Mukavaa alkanutta viikkoa, ihanaiset.
Halauksin
Minna

I have new Hunter wellies. Aren't they beautiful?! So let it rain!!

lauantai 23. marraskuuta 2013

Mistä on hyvät viikonloput tehty?


Ystävistä, kuoharista, kristallista ja kynttilöistä. Niistä on hyvät viikonloput tehty.

Perjantaina viini-ilta työkavereiden kanssa, lauantaina kyläreissu ystäväni Katrin luokse. Hyvän viikonlopun ainekset siis. Ja mikä parasta, sunnuntai vielä edessä.

Nautitaan siis sunnuntaista eikä välitetä kännykällä napsittujen kuvien laadusta.
Halauksin
Minna

What are nice weekends made of? Friends, champagne, crystals and candles. That's what good weekends are made of. Mine is made of all these. *hugs*


perjantai 22. marraskuuta 2013

Joulukortteja


Joulukortit on kirjoitettu ja odottavat postimerkkiä. Tämän vuoden korttini ovat yksinkertaisuudessaan superihanat hyväntekeväisyyskortit. Kyseessä ovat Ideacircuksen kortit, joiden tuotosta osa lahjoitetaan Ensi- ja turvakotien liitolle.

Nyt täytyy jatkaa kiireesti töitä. Illalla luvassa viini-ilta työkavereiden kanssa. Tastingissa luvassa kuohareita ja shampanjaa. Voiko perjailta enää enenpää toivoa?

Mukavaa viikonloppua ihanaiset.
Halauksia!

Here are my Christmas cards, I have to say less is more. Love 'em!! After work I'm going to a wine tasting, the best way to end a week, don't you think? Hugs!

lauantai 16. marraskuuta 2013

Tusinatavarasta yksilöksi


Näin jokin aika sitten Ikean sivuilla hauskan idean leikkuulaudan tuunaamisesta. Kieputin nahkanauhaa pienen puisen leikkuulaudan kahvan ympärille lopputuloksena kiva tarjoilualusta vaikka juustoille. Itse ainakin tykkään ja ajattelin askarrella pari vastaavaa lisää. Parilla eurolla halpikesesta tuli salonkikelpoinen.

Nyt kuppi iltateetä ja leffa. Mukavaa launtaita ihanaiset.

I love this DIY idea how to make budget cutting boards look unique. I think I need more leather twine...

torstai 14. marraskuuta 2013

Ensivaikutelman kohennus



Ensivaikutelma on aina tärkein, sanotaan. Siksi päätinkin kohentaa meidän kodin ensivaikutelmaa. Askartelin taulut, ostin tyynynpäällisen ja kävin vähän kynttiläkaupoilla. Siinä se, ei siihen muuta tarvittu. Niin, ja kaivoin rakkaat bootsini esille tuomaan ihania muistoja mieleen.

Huomenna se taas on. Perjantai!
Hyvää loppuviikkoa ihanaiset.
Halauksin
Minna

I did some changes to our foyer, and it looks so nice and bright. First impressions are important and this is what I want it to be at my house. And I took out my boots, boy do they bring out memories! And hey, TGIF is almost here!!

perjantai 8. marraskuuta 2013

Gingerbread Latte


En niin erityisesti välitä glögistä, mutta talveen kuuluvat kuumat juomat. Mitä siis tilalle? No tietenkin kotitekoinen Gingerbread Latte. Sillä on hyvä aloittaa joulufiilistelyt. Ja hyvää oli, vaikka ei (tietenkään) vedä vertoja Starbucksin alkuperäisversiolle. Tosin en oikein tiedä, lisäävätkö vai vähentävätkö tämä ja kurpitsalatte kaukokaipuutani. Todennäköisesti lisäävät.

Mitä sitä sitten seuraavaksi kokeilisi? 

Mukavaa päivää ihanaiset! Kohta on jo viikonloppu.
Halauksin 
Minna

I ♥ Starbucks, but since I have no immediate access, I have to do my best at home. Gingerbread Latte, it was sooo yummy! Ok, what next? Eggnog Latte??

tiistai 5. marraskuuta 2013

My Babies!



Eli terveisiä terassilta: Grande Finale.

Nuput ovat alkaneet aueta ja meillä on upeita orkideoita joka puolella. Olen niin onnellinen. Olen enenmmän kuin tyytyväinen, että uskalsin vielä kukkani ulos. Lopputulos on kaunis ja palkitseva.

Kaunista alkanutta viikoa ihanaiset - sateesta huolimatta.
Halauksin 
Minna

My babies are in bloom. My goodness how beautiful they all are. Have I already mentioned how much I love white orchids? *smile*

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Boo!


Pyhäinpäivä on nyt vietetty ja kivaa oli. Pikkumuru piti kurpitsalyhdystä ja ulko-oveen viritellyt hämähäkitkin seitteineen olivat hauskoja. Pimeän tultua lähdimme vielä vähän kävelylle katselemaan valoja ja hulluttelemaan varjojen kanssa. Pikkumursta oli superhauskaa kun äidin ja isän kummitusvarjot yrittivät napata hänet.

Ja onhan tästä pitempiaikainen ilo myös minulle. Isosta kurpitsasta jäi lyhdyntekemisen jälkeen riittävästi kurpitsaa siirapiksi. Tervetuloa kurpitsalatte, olen ikävöinyt sinua.

Mukavaa sunnuntaita.
Halauksin 
Minna

Bye bye Halloween, welcome home made Pumpkin Spice Latte - I've missed you!

lauantai 2. marraskuuta 2013

Perjantaipaketti


Sain eilen ystävältäni Katrilta perjantaipaketin. Paketista paljastui Katrin tekemiä aivan upeita pikkuisia taloja. Jokin aika sitten hän kertoi käyneensä hakemassa puutavaraliikkeestä materiaalit ja panneensa tuulemaan, mutta jotenkin lähes unohdin koko jutun. Kunnes sain ihanan yllätyksen - omat pikkiriikkiset taloni!

Ne ovat nyt keittiön työtasolla ja näyttävät supersuloisilta. Voi olla, että tuo jopa jää niiden lopulliseksi sijoituspaikaksi, niin hyvin tuohon sopivat. Halukkaita ottajia myös löytyy meidän perheestä enemmänkin. Pikkumuru jo niiden kanssa leikki, olivat Nipsun ja Muumipeikon taloja.

Jälleen kerran voi todeta yksinkertaisen olevan kaunista. Kiitos Katri ihanasta yllätyksestä!!

Mukavaa viikonloppua ihanaiset.
Halauksin
Minna

I got these beautiful handmade houses from my dear friend Katri. Simple is so beautiful, gotta love these tiny houses!!