pupuja ja vaahtokarkkeja

pupuja ja vaahtokarkkeja

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Muutettiin!


puput ja vaahtokarkit muutti tänään uuteen kotiin. Jatkossa minut löytää osoitteesta pupujajavaahtokarkkeja.casablogit.fi

Toivon, että tulet kanssani myös uuteen osoitteeseen. Nähdään CASA blogeissa!

Perjantaita, ihanat!
Tämä tyttö on melko onnellinen. ♥
Minna

My blog moved, my new address is pupujajavaahtokarkkeja.casablogit.fi
See u there! ♥

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Pelargonium


Näiden ihanien pelargonien kanssa puput ja vaahtokarkit jää luovalle tauolle. Kyse on vain muutamasta päivästä, joten ei syytä huoleen.

Nähdään pian, ihanat!
Minna

See you soon, my friends!

perjantai 11. huhtikuuta 2014

OOTD

Lähetti kävi eilen, ja paketti oli jo auki ennen kuin kundi oli päässyt takaisin autoonsa. Ai miten niin odotettu paketti? A&F, ikuinen suosikkini.

Ja edelleen olen sitä mieltä, että Jerome Dahan ansaitsisi jonkun Nobelin palkinnoista - ihan sama minkä. COH-farkut ovat kuin tehdyt minulle. 

Joten tässä teille päivän asu, s'il vous plait. 
Minna

My OOTD-post, didn't see this coming.

torstai 10. huhtikuuta 2014

Etäpäivän pikalounas


Etäpäivästä on jo tullut minulle viikottainen tapa. Ja itse etäpäivääni liittyy vakiintuneita tapoja.

Kaikki blogiani seuranneet (ja samoin lähimmät työkaverini) ovat jo varsin tietoisia siitä, että etäpäivä pitää tehdä yökkäreissä ja villasukissa. Jokainen etäpäivä alkaa myös etälattella, joista olette jo nähneet ties kuinka monta kuvaa ja Instassa vielä lisää.

Ja sitten tuli pikalounas. Kananmuna, loraus maitoa ja hitunen juustoraastetta voideltuun kulhoon, haarukalla sekaisin ja uuniin. Odotellessa voi jatkaa vielä töitä. Kun tuoksu tulee nenään, on todennäköisesti valmista. Salaattia kaveriksi ja lounas on valmis. Nam!

Työteliästä torstaita, ihanat.
Minna

My yummy lunch. Super fast, super easy, super tasty. 

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Purnukoita


Kivoja Iittalan purnukoita keittiön hyllyllä. Ei sen kummempaa. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa, ihanat.
Minna

Jars in my kitchen - no more, no less. *smile*


sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Sitruksia odotellessa


Tein heräteostoksen paikallisessa marketissa. Se kun oli niin valtavan söpö pikkuisine hedelmineen. Mielestäni tämä sitruspuu voidaan laskea viikonloppukukaksi, eikö vain? Onhan siinä kukkiakin. :)

Pikkuiset hedelmät ovat syötäviä, mutta en ole uskaltanut maistaa. Kukinnoista tulee ihanan raikas tuoksu, sellainen sitruksinen - yllättäen.

Selvä haastajahan tämä on siemenstä itse kasvattamalleni appelsiinipuulle. Mutta kun se on kasvanut jo lähemmäs 10 vuotta ja on edelleen pikkiriikkinen eikä kanna hedelmää. Toivon, että kilpailutilanne saisi vanhuksenkin innostumaan. 

Nyt on aika vetäistä lenkkivaatteet niskaan ja lähteä ulos sateeseen.
Mukavaa sunnuntaita, ihanat.
Minna

Something small found it's way to my kitchen.

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Tyynymania


Tytöt tykkää koristetyynyistä, senhän tietää kaikki. Minullakin on tyynyjä ihan riittävästi, mutta mukaan mahtuu aina uusi söpöläinen. Ja kyllä, tiedän, että tyyny on väärinpäin. Mutta kun nuo helmiäisnapit on niiiiiin söpöt. Tyyny Tine K:n ja ostin sen mistä muualtakaan kuin duo-livingistä.

Pitemmittä puheitta hyvää perjantaita, ihanat.
Minna

TGIF and my new pillow. What's not to like? 

torstai 3. huhtikuuta 2014

Pikkumurun yrttitarha


Pikkumurun yrttitarhassa voidaan hyvin. Herneet ja sokeriherneet ovat lähteneet jo hurjaan kasvuun ja ensimmäinen kurpitsakin on itänyt (kuvassa vasemmalla). Muumimamman jättikurpitsaan on siis vielä matkaa, mutta hyvä alku jo ainakin. Vain muutamassa turvepaakussa ei vielä näy elonmerkkejä, mutta eiväköhän nekin sieltä aikanaan tule.

En ole ennen kokeillut turvebrikettejä, ne ovat minulle uusi tuttavuus. Nytkin niitä tuli kokeiltua vain mukavuudenhalusta. Olin kaupassa kävellen, ja kun valittavana oli briketit tai multapussi, ei kauaa tarvinnut pohtia. Briketit olivat kuivana kuin pieniä kolikoita, vain parin millin paksuisia. Kostuttuaan ne turposivat tuollaisiksi noin 3 cm korkuisiksi. Ja kun aika koittaa, taimet istutetaan briketteineen multaan. Kätevää!

Lämpimiä ilmoja odotellessa, että saadaan taimet ulkosalle.

Mukavaa torstaita, ihanat!
Minna

My Precious has a teeny-tiny herb garden. Too cute!

tiistai 1. huhtikuuta 2014

It's April!

Huhtikuu alkoi auringonpaisteella ja lumisateella. Aurinkoa onneksi oli enemmän.

Viikonloppuna siivosin kuisitilta ja terssilta talviset jutut pois ja sain ideat kevääseen ja kesään. Vielä pitäisi ehtiä käydä kukkakaupassa hakemassa vähän kukkia ja ruukkuja. Terassille on tulossa yrttitarha, kylvimme jo Pikkumurun kanssa kurpitsaa ja herneitä. Luulen, että syksyn kurpitsasato tulee olemaan pettymys. Epäilen nimittäin, että meille odotetaan samanlaista jättikurpitsaa kuin Muumimammallakin oli. :)

Hortensia on yksi lempikukistani, sorruin taas uuteen kauppareissulla. Kevään tultua nekin siirtyvät terassille. Lisää aurinkoa ja lämpöä siis!

Tiistai-iltaa, ihanaiset!
Minna

Oops, it's April already. Cool!