pupuja ja vaahtokarkkeja

pupuja ja vaahtokarkkeja

torstai 16. tammikuuta 2014

Toivepostaus: herkkunachojen resepti


Sain kyselyjä herkkunachojen reseptistä, joten tässä tulee, olkaa hyvät.

400 g jauhelihaa
1 (100 g) sipuli
1 ps (25 g) tacomausteseosta
1 dl vettä
1 ps (200 g) maissilastuja
1 prk (315 g) salsadippiä (vahva)
1 rs (180 g) maustamatonta (kevyt)tuorejuustoa
1 ps (150 g) emmental-mozzarellajuustoraastetta

  1. Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli kuullottumaan. Mausta tacomausteseoksella ja lisää vesi. Hauduta 5-10 minuuttia.
  2. Levitä maissilastut laakealle vadille. Lisää päälle jauhelihaseos. Sekoita salsadippi ja tuorejuusto keskenään. Lusikoi seos jauhelihan päälle. Ripoittele pinnalle juustoraaste.
  3. Gratinoi 225 asteessa uunin yläosassa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä. Tarjoa lisäksi salaattia. (alkuperäinen resepti: Pirkka)
Onnistuneita herkkuhetkiä!

No translation this time, just a recipe for nachos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti