pupuja ja vaahtokarkkeja

pupuja ja vaahtokarkkeja

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kuistin uudet vaatteet



Kuisti on viimeinkin laatoitettu. Ei sillä mustalla, josta haaveilin, vaan liuskekivellä. Kiveen päädyttiin käytännön syistä, ja upeahan siitä tuli. 

Maltoin tuskin odottaa laastin ja saumauksen kuivumista, mutta päästiinhän sitä vihdoin asiaankin: sisustamaan! Betonipenkki on paikallaan kaverinaan hortensioita ja lyhtyjä. Me likey!!

Ja totutusta poiketen meiltä löytyy huikean pinkki hortensia. Pikkumuru halusi kaupasta pinkin kukan, luulin hänen tarkoittavan jotain pikkiriikkistä. Mutta ei, se oli jättikokoinen pinkki hortensia. Alun järkytyksestä toivuttuani olen jopa alkanut pitää siitä.

Halauksin
Minna

Our front door porch is finally finished. Slate looks gorgeous accompanied by some beautiful flowers. Me likey!! I've even fallen in love with our pink hydrangea.

4 kommenttia:

  1. Ihana pikkumuru <3 ja aivan mieletön kuisti. Voisitko tulla meillekin sisustamaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tervetuloa katsomaan ihan livenäkin. :) En usko, että mun apua teillä tarvitaan - kaunista on teilläkin. Halit koko poppoolle!!

      Poista
  2. Kiitos, voitais joku viikonloppu ajella. :) Jos vaikka satuttais olee taas yhtä aikaa terveinä... Jotain tolle etupihalle pitäis kyllä tehä. Oon koittanu löytää jotain kivaa penkkiä, mut ku ei löydy ni ei löydy. Onneks Eero lupautu nikkaroimaan! Halit teillekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eero on ihan paras! <3 Me tullaan sitten puolestamme katsastamaan se penkki, jos vaikka laitetaan mekin tilaukseen. Mä haluaisin toisen betonipenkin, mutta ei taida olla ihan lähiaikoina tulossa ellen ite tee. ;)

      Poista