pupuja ja vaahtokarkkeja

pupuja ja vaahtokarkkeja

perjantai 14. helmikuuta 2014

Valentine's


Ihanat työkaverini Aino ja Johanna järjestivät ystävänpäiväviikolle teemapukeutumista. Viikon jokaiselle päivälle oli valittu väri ja tytöt pyysivät minutkin mukaan. Kiitos mielelläni, mutta kyseessä oli ihan oikeita värejä: vihreää, liilaa, keltaista, pinkkiä... Hei oikeasti, mikä vika on mustassa, harmaassa ja denimsinisessä?? ;)

Garderoobini ei yksinkertaisesti taivu näihin viikon väreihin, joten voin osallistua vain tänään perjantaina. Lakkaan kynteni punaiseksi, sävy on Face of Australian Lady in Red. Omasta mielestäni juuri SE OIKEA kun puhutaan punaisista kynsistä.

Ihanaa ystävänpäivää, ihanaiset!
Minna

My lovely co-workers arranged color themed week, and here's my Friday contribution. We Finns apparently have way too much romance in our lives, since we have decided Valentine's is not about love but about friendships. 

2 kommenttia:

  1. Ihana ajatus tuo teemapukeutuminen - Luulenpa vain, että minulle kävisi hieman samalla tapaa, että olisi vaikea osallistua, kun vaatekaappi on vähän tylsännäköinen:) Kyllähän se kynsilakkakin riittää:) Mukavaa ystävänpäivää sinulle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, ihana Frida.
      Arvaas muuten kahdesti miten paljon hetkittäin ujostutti olla töissä näiden superpunaisten kynsieni kanssa! Kyllä ne tylsät nudet vaan on enemmän mun juttuni.. :)

      Poista