pupuja ja vaahtokarkkeja

pupuja ja vaahtokarkkeja

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Apple blossoms


Kaikesta lumentulosta ja pakkasesta huolimatta kevät sisätiloissa etenee tasaisen varmasti. Eilen jo mainitsin talvehtineiden hortensioiden osoittavan elonmerkkejä ja jopa väkertävän nuppuja. Mantelipuuhun tulee uusia lehtiä ja orkideatkin osoittavat piristymistä pimeän talven jälkeen.

Selvimmät merkit ovat kuitenkin naapurin papalta saamissani omenapuun oksissa. Pienet nuput ovat kehittyneet huimaa vauhtia ja nyt on kukinnan aika. Ihanat, jäkäläiset oksat näyttävät niin kauniilta hentoine valkoisine kukkineen. Valitettavasti kukinta on sisätiloissa ohi muutamassa hetkessä, mutta nautin siitä sen aikaa kun se kestää. 

Valkoisia helmililjoja odottelen edelleen lähikauppaani, missä ne oikein viipyvät? Etsintää pitänee laajentaa.

Uusi työviikko ja vanhat kujeet edessä.
Mukavaa maanantaita, ihanaiset.
Minna

It may be freezing and snowing outside, but indoors there are apple blossoms.

2 kommenttia:

  1. Ikeassa muistaakseni näin valkoisia helmililjoja! Ikea ei tosin ole ihan jokaisen lähettyvillä... Prismassa on sinisiä helmililjoja, joten niitä voisi ehkä pian tulla valkoisinakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, Irina!
      Eihän tuo Ikea tule mieleen kukkia etsiessä! Sinne tulee harvemmin muutenkaan piipahdettua ihan muuten vain, vaan vaatii aina sitä oikeaa asiaakin. Eniten olen kuitenkin pettynyt meidän lähikauppiaaseen, eikö se muka osaa lukea ajatuksiani ja tilata oikeanlaisia kukkia?? Ensin valkoiset tulppaanit ja nyt tämä. ;)

      Poista