pupuja ja vaahtokarkkeja

pupuja ja vaahtokarkkeja

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Laskiaispullahuijaus


Laskiaispullat ovat lemppareitani, mutta kaupassa tulee aina ongelma: minulle mantelilla, miehelle hillolla ja Pikkumurulle pelkkää pullaa. Kaupan pullat ovat myös turhan suuria. Joten ei muuta kuin tekemään itse.

Mutta mitä tehdä, kun pieni leipuri minussa ei halunnut herätä ja pulliakin tarvittiin vain kourallinen? No turvauduin tietenkin laskiaispullahuijaukseen. Paistoin pakastepullat ja lisäsin vain täytteet. Voilà!

Kumpaa sinä haluat pullaasi, mantelia vai hilloa?

Kivaa laskiaissunnuntaita, ihanaiset!
Vielä kun olisi päässyt pulkkamäkeen.
Minna

To bake or not to bake: that is the question. I chose the latter. But to fill with almond paste or strawberry jam.. Tough choices this Sunday!

2 kommenttia:

  1. Mutta eikö suuri ole kaunista! Vai oliko se pieni ;) Itseni kanssa taistelen aina, manteli vai hillo, molemmat ihania! Nyt oli helppo jättää ottamatta, aloitin maaliskuun kestävän herkkuhaasteen eli ei herkkuja minulle muuten kun kyläillessä. Vielä en ole käynyt kenenkään oven takana koputtelemassa.. -Mira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä haasteeseen! Ja hyvä päätös tuo, että vain kyläillessä - ei tarvitse kenellekään selitellä mitään ja saa luvalla vähän herkutella. :) Tervetuloa tarvittaessa oven taakse koputtelemaan, pyöräytän sulle mielelläni herkkulatten.

      Poista